• +10.000 tilfredse kunder
 • Hurtig og billig fragt
 • Importør Udespa og Havemøbler

Softub Spa
Køb eller lej 

Hvis du ikke er helt sikker på, om en Softub Spa er det rette valg for dig, har vi gjort det muligt at leje en spa, så du kan afprøve den, før du tager din endelige beslutning.
Lej en spa

Softub spa

Det mest energivenlige udespa på markedet

Viser alle 4 resultater

7 grunde

Derfor skal vælge et Softub Spa

1

Transportabelt udespa

Softub er det mest alsidige spa i verden, trodser grænser og omdefinere betydningen af uendelige muligheder. Det mest transportable udespa på markedet.
2

Fokus på energien og miljøet

Vores innovative teknologi og brug af højisolerende isoleringsskum “Polybond” gør din Softub Spa til det mest energieffektive udespa på markedet.
3

Stor fleksibilitet

Softub Spa er lavet i innovativt skummateriale og med præ-formet siddepladser, der giver bevægelsesfrihed og ultimativ komfort i enhver position.
4

Vejr bestandigt spabad

Leathertex sørger for, at din Softub Spa er beskyttet mod alle vejrforhold, fra regn til solskin, hedebølge til frostvejr. Softub er konstrueret til at modstå selv de sværeste vejrforhold.
5

Nyd stilheden

Få en rolig og afslappende oplevelse takket være vores Whisper Technology Softub motor, som er den mest støjsvage i branchen!
6

Nordisk stilet udespa

Design, stil og kvalitet er nøgleordene for et Softub Spa, lavet smukke materialer, moderne farver og med elegant tilbehør.
7

Hygiejnisk vand

Nyd krystalklart vand hver gang med Softub ozonisatoren’s automatiske rensningsfunktion.

omkrans & stepper

Sæt dit eget præg på dit Softub

Softub Spa er nordisk stilet, støjsvagt og komfortabelt

Uanset om det er udendørs eller indendørs – skaber Softub Spa en wellness-oase. Ønsker du at din spa skal stå i et romantisk hjørne i din have om sommeren, men ønsker ikke at skal gå langt i vinterkulden? Intet problem. Softtub kan nemt rulles over på den nye plads, sæt stikket i 230V-stikket og fyld det. Den fleksible Softub giver dig afslappende timer igen og igen – hvor som helst, når som helst og hvor du vil!
Se mulighederne

Afslapning i egen baghave

Slap af og lad afstressningen begynde med et Softub Spa i din egen baghave. Vores bærbare og energieffektive udespa er et supplement til dig, der ønsker velvære og afslapning i hverdagen.

Nem installation og vedligeholdelse

Softub Spa’s er nem at installere og vedligeholde, hvilket gør det til et besvær-frit valg for dig. Dens holdbare, isolerede dæk og energieffektive opvarmningssystem sikrer, at det altid er varmt og klar til brug.

Terapeutiske fordele

Vores Softub fås i en række størrelser og modeller, der passer til ethvert behov, fra soloafslapning til underholdning for børnene. Softub’s komfortable sæder og massagestråler giver den ultimative afstressning og muskelafslapning for din krop.

Køb dit eget Softub Spa

Lad ikke pladsmangel eller kompliceret installation afholde dig fra at opleve luksusen af et spabad. Med et Softub Spa kan du få den ultimative spa-oplevelse, uden alt besværet. Vent ikke, start afslapningen allerede i dag!

Tilpas dit Softub spa

Softub Spa fåes i forskellige
stilfulde farver og kvaliteter

Køb Softub Spa
Almond
Camel
Mocca
Taupe
Graphite
Nyhedsbrev

Nyheder, samt eksklusive spa og havemøbel tilbud

TILMELD DIG & FÅ 15% RABAT PÅ ALT TILBEHØR TIL SPA & POOL!
Nyhedsbrev (#6)
OBS! Rabatten gælder ikke på abonnementer. 
Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder.
crossmenuchevron-down
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Calculate Shipping
   Brug rabatkode