• +10.000 tilfredse kunder
 • Hurtig og billig fragt
 • Importør Udespa og Havemøbler

Kobl af fra en hektisk hverdag med et eksklusivt udespa

Slip af med hverdagens bekymringer og nyd en stund i et eksklusivt udespa. Skab din egen oase af velvære med vores eksklusive spabade fra Softub Spa og Hanscraft Spa.
Udespa

Find et udespa der matcher dine behov og ønsker

Filter
Sorting

Viser alle 26 resultater

Forkæl dig selv med en udespa fra Hanscraft Spa eller Softub Spa

Når hverdagen bliver for travl, er der ikke noget bedre end at tage sig tid til at slappe af og forkæle sig selv lidt. Og med et udendørs spabad fra vores udvalg, kan du gøre præcis det. Du behøver ikke at tage på spa-ophold for at få den eftertragtede wellness-oplevelse - du kan have den lige ved hånden året rundt.
Se mulighederne

Softub Spa

Softub Spa er en bæredygtig og fleksibel udespa-løsning, der er designet til at passe ind i ethvert hjem og have. Det er en luksuriøs måde at slappe af og nyde varmen og boblerne, samtidig med at det er energieffektivt og let at vedligeholde.
Softub Spa

Hanscraft Spa

Hanscraf Spa kommer med et avanceret filtreringssystem, der sikrer rent vand og minimal vedligeholdelse, mens det brugervenlige kontrolpanel giver dig fuld kontrol over temperaturen og bobleintensiteten.
Hanscraft Spa

Vildmarksbad

Det unikke træ, der er brugt til Thermowood Vildmarksbad, er termisk modificeret, hvilket betyder, at det er mere modstandsdygtigt over for det skandinaviske klima, der ikke kræver nogen yderligere behandlinger.
Vildmarksbad

Udespa Showroom i Holbæk

Vi har et stort udvalg af Udespa i vores showroom i Holbæk. Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig og kan give dig råd og vejledning om alt fra materialer og farver til vedligeholde af din udespa eller havemøbler.
Showroom holbæk

Med vores udvalg af udespa, kan vi altid matche dine behov og ønsker

Vores udvalg af udespa er ikke kun stilrene og elegante i designet, men også af højeste kvalitet og energivenlige. Du kan altid forvente krystalklart vand og en enestående følelse af luksus og velvære. Det brede udvalg af forskellige designmuligheder sikre, at du kan tilpasse dit spabad efter lige præcis dine ønsker.

Vi er dansk forhandler af  Softub Spa og Hanscraft Spa

Hvis du er på udkig efter et udendørs spabad, har vi flere forskellige typer at vælge imellem. Vores udespa muligheder er perfekte til dig, der ønsker en autentisk spa-oplevelse i dit eget hjem. Vores energivenlige Softub spa er bløde og runde i formen og perfekte til at skabe en hyggelig stemning for både voksne og børn. Men hvis du ønsker det ypperste inden for stilfulde udespa, bør du overveje vores Hanscraft spa.

Uanset hvilken type du vælger, kan du være sikker på at få den ultimative selvforkælelse og afslapning. Og med vores energivenlige spabade kan du samtidig spare penge på strømregningen, da de er designet til at være så effektive som muligt.

Find dit udepa allerede i dag

Så kobl af fra en hektisk hverdag med et eksklusivt udendørs spabad fra vores udvalg. Find den, der passer bedst til dine ønsker og behov, og få en afslappende wellness-oplevelse lige når det passer dig - året rundt.

Se vores udvalg
Nyhedsbrev

Nyheder, samt eksklusive spa og havemøbel tilbud

TILMELD DIG & FÅ 15% RABAT PÅ ALT TILBEHØR TIL SPA & POOL!
Nyhedsbrev (#6)
OBS! Rabatten gælder ikke på abonnementer. 
Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder.
crossmenuchevron-downarrow-right
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Calculate Shipping
   Brug rabatkode