• +10.000 tilfredse kunder
 • Hurtig og billig fragt
 • Importør Udespa og Havemøbler

Handelsbetingelser

Du handler med:
Udespa & Living
CVR nr.: DK 36 49 46 38

info@udespa-living.dk
+45 81 44 24 00

Bestilling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med udespa-living.dk indgås aftaler på følgende sprog:
– Dansk

Betaling

På udespa-living.dk kan der betales med:
– VISA / MASTERCARD
– Viabill
– MobilePay
– Santander

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL. Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra udespa-living.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

Det koster et beløb, at få din vare leveret. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Herunder kan du få en idé om, hvad din forsendelse koster:

– Bestilling under 1000 kr. koster fra 49 kr

– Bestilling over kr. 1.000 kr tilbydes gratis levering – gælder IKKE for omdeling til privat eller erhverv.

Gratis fragt gælder ikke havemøbler, spabade og saunaer.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på udespa-living.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres uåbnet og i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis ovennævnte ikke er overholdt.

Ved køb af elektronik er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til:
Udespa & Living
Mellemvang 3
4300 Holbæk

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesretten gælder ikke havemøbler, saunaer og spaer, da de er bestillingsvarer. Fortrydelsesretten gælder ligeledes ikke andre bestillingsvarer, samt varer købt som udstillingsvarer.

Returvare

Varer tages kun retur i original uåbnet emballage.

Reklamationsret

Når du handler på udespa-living.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Garanti og Reklamationsret på spa og sauna produkter bortfalder såfremt de angivne vedligeholdelses procedurer ikke er fulgt og de af Udespa & Living godkendte kemikalier ikke er benyttet.
De enkelte produkters procedurer kan variere fra mærke til mærke og er man i tvivl skal Udespa & Living kontaktes.

Vi refunderer fragtomkostningerne op til 200 DKK for returneringen mod fremsendelse af kvittering, såfremt reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

Udespa & Living
Mellemvang 3
4300 Holbæk
Att: Webshop

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Gebyr for ikke afhentede varer.

For uafhentede pakker forbeholder Udespa & Living sig retten til at debitere et gebyr på 50 kr., for de omkostninger, som forsendelsen har betydet for os. Uafhentede pakker omfattes normalt ikke af returretten.
Nyhedsbrev

Nyheder, samt eksklusive spa og havemøbel tilbud

TILMELD DIG & FÅ 15% RABAT PÅ ALT TILBEHØR TIL SPA & POOL!
Nyhedsbrev (#6)
OBS! Rabatten gælder ikke på abonnementer. 
Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder.
crossmenuchevron-down
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Calculate Shipping
   Brug rabatkode