• +10.000 tilfredse kunder
 • Hurtig og billig fragt
 • Importør Udespa og Havemøbler

Oplev de revolutionerende isbade fra Chill Tubs

Velkommen til det ultimative sted for isbade og koldtvandsterapi!

Din vej til sundhed og velvære

Prøv vores isbade og oplev de gavnlige effekter, der kan være forbundet med koldtvandsterapi - både fysisk og mentalt.
Temperatur helt ned til 3 °C
Kræver ingen is
Minimum vedligehold
Del betalingen op med Santander
Se produktet

Hvorfor er isbad godt?

1

Reducér muskelømhed

Nedkøling med koldt vand kan effektivt reducere muskelømhed ved at indsnævre blodkar og mindske inflammation.
2

Mindsk Inflammation

Koldvandsterapi kan bidrage til at mindske inflammation i kroppen, hvilket kan være gavnligt for personer med kronisk inflammation eller inflammatoriske tilstande som gigt.
3

Forbedr restitutionstid

Ved at mindske muskelømhed kan et isbad også hjælpe sports-udøvere og atleter med at komme sig hurtigere og være klar til næste træning eller konkurrence.
4

Øg blodcirkulation

Nedkøling i isbad kan stimulere og forbedre blodcirkulationen, hvilket kan have en positiv effekt på helingsprocessen i forbindelse med muskelskader og mindske risikoen for fremtidige skader.
Chill Tubs

Værd at vide

Ofte stillede spørgsmål

Chill-tubs isbade kræver minimum vedligehold. Vandet i dit isbad bør dog skiftes hver 3.-4. måned alt efter, hvor ofte du bruger det.
Isbadet er nemt at rengøre.
Du skal blot rengøre filteret 1 gang om måneden og skifte det hver 6. måned. Vandet bør udskiftes hver 3. eller 4. måned alt efter hvor ofte, du bruger det. Når isbadet er tømt for vand, kan du nemt rengøre det med en klud og mildt sæbevand eller vores skånsomme rengøringsprodukter til spabade.
I princippet kan du nyde koldtvandsterapi overalt – også på din altan. Det er blot vigtigt at sikre, at altanen kan holde til vægten på isbadet, vandet + din egen vægt. Derudover bør du sikre, at der er strømadgang, mulighed for at fylde og tømme karet for vand samt at dimensionerne passer til din altan. Isbadet måler 73cm (B) x 75cm (H) x 180 cm (L). Selve karrets længde er 120 cm.
Vandet i dit Isbadet forbliver koldt uden brug af is. Temperaturen opretholdes via strømkablet, der kan nedkøle vandet helt ned til 3 grader. Isbadet er lavet i en blanding af rustfrit stål, aluminium og teak, der sikrer, at temperaturen opretholdes. Derudover kommer vores isbad med et isoleret cover, der holder på temperaturen og sikrer, at du ikke bruger unødig energi på at nedkøle badet.
Allerede efter 11-15 minutter sammenlagt hver uge kan du opleve gavnlige effekter ved et isbad. Hvis du er nybegynder, anbefaler vi, at du starter ud med 1-2 minutter og langsomt øger din tid i vandet. Sørg for hele tiden at have fokus på dit åndedræt og mærk efter i kroppen. Ønsker du at bruge isbadet til smertelindring anbefaler vi at benytte isbadet mellem 5-8 minutter. Ønsker du blot at bruge isbadet til velvære, stressreducering mm. kan 2-5 minutter være lige så gavnligt. Forhør dig hos din læge, inden du påbegynder en eventuel behandling, hvis du har problemer med hjerte eller blodtryk. Sammen med din læge, kan du bestemme en passende tid.
Isbadet kan stå udenfor året rundt. Sørg blot for at isbadet altid er tildækket med det medfølgende cover for at spare på energien og rengøringen. Vores isbad har desuden en indbygget anti freeze funktion, som afholder vandet fra at fryse til is om vinteren.
Du har mulighed for at se og prøve vores isbad inden køb i vores showroom i Holbæk.

Få hjælp undervejs

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Vores eksperter står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på
+45 81 44 24 00info@udespa-living.dk
Læs mere om produktet

Mentale fordele

1

Ro & klarhed

Et isbad kan give en følelse af ro. Flere oplever at føle sig mere vågne og klare i hovedet efter brug.
2

Reduceret stressniveau

Mange oplever reduceret stressniveau i forbindelse med koldtvandsterapi samt mindskning af symptomer på angst og depression.
3

Bedre søvn

Koldtvandsterapi har vist sig at forbedre søvnkvaliteten ved at frigive melatonin, der fremkalder søvn.

Placér dit isbad i haven og opnå følelsen af luksuriøs velvære derhjemme

Vi bruger førsteklasses materialer og avanceret teknologi for at sikre, at hvert isbad er en investering i dit helbred.
Køb dit isbad her

Få den bedste oplevelse med et isbad fra Chill Tubs

Oplev langvarige effekter

Drømmer du om at forbedre dit velvære og booste din sundhed? Opdag fordelene ved isbad og koldtvandsterapi med Chill Tubs - din nøgle til revitaliserende oplevelser og langvarigt velvære.

Hvorfor vælge vores isbade?

Vi leverer ikke blot isbade; vi leverer en livsstil. Vores isbade er skabt med den nyeste teknologi for at sikre den mest effektive koldtvandsterapioplevelse derhjemme. Fra forbedret blodcirkulation og styrkelse af immunsystemet til øget energi og mental skarphed - vores isbade løfter standarden for sundhed og velvære.

Forkæl din krop med et isbad til haven

Vores inspirerende isbade bygger på banebrydende teknologi, og med vores koldtvandkar får du en enestående oplevelse af koldtvandsterapi derhjemme. Vores koldtvandbadekar er designet med fokus på brugervenlighed og effektivitet, hvilket gør det nemt for dig at inkorporere koldtvandsterapi i din daglige rutine.

Sådan kommer du i gang med isbad

Besøg vores hjemmeside og udforsk vores sortiment af isbade. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Læs vores informative vejledninger og opdag, hvordan du bedst integrerer isbade i din daglige rutine.
Køb dit isbad her
Nyhedsbrev

Nyheder, samt eksklusive spa og havemøbel tilbud

TILMELD DIG & FÅ 15% RABAT PÅ ALT TILBEHØR TIL SPA & POOL!
Nyhedsbrev (#6)
OBS! Rabatten gælder ikke på abonnementer. 
Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder.
crossmenuchevron-down
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Calculate Shipping
   Brug rabatkode