Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0

Infrarød varmebehandling – hvordan virker det?

Udgivet: 6. februar , 2019

Infrarød varmebehandling er en alternativ behandlingsmetode, der anvender varme til at forbedre sundheden og velværet. Denne terapi er kendt for sin evne til at stimulere kroppens naturlige helingsprocesser og forbedre den generelle livskvalitet.

Hvad er "far infrarød varme" (FIR)?

"Far infrarød varme" (FIR) er en del af det infrarøde lys spektrum, der naturligt udsendes af solen. Dette lys er ikke synligt for det menneskelige øje, men det kan føles som varme på huden.

Hvordan påvirker infrarød varmeterapi din vægt?

Infrarød varmebehandling kan påvirke din vægt ved at øge kroppens termoregulatoriske proces. Denne proces indebærer øget hjertefrekvens og stofskifte, hvilket fører til vægttab. Fedt bliver vandopløseligt ved ca. 43 grader, hvilket betyder, at kroppen kan udskille fedt og affaldsstoffer gennem sved.

Hvordan giver infrarød varmeterapi de samme virkninger som motion?

En 30-minutters session i en infrarød sauna kan have samme effekt som en 10-kilometer løbetur. Det skyldes, at kroppen sveder i samme mængde under begge aktiviteter. Infrarøde saunaer er derfor et godt alternativ for personer, der ikke har tid til regelmæssig motion eller som har skader, der forhindrer dem i at udøve fysisk aktivitet.

Hvordan fjerner infrarød varmebehandling affaldsstofferne?

Infrarød varmeterapi stimulerer svedkirtlerne, hvilket fører til udskillelse af affaldsstoffer. Denne behandlingsform kan især være gavnlig for at fjerne akkumulerede toksiner som natrium, alkohol, nikotin, kolesterol og tungmetaller.

Hvordan forbedrer infrarød varmebehandling immunforsvaret?

Infrarød varmeterapi kan hjælpe med at forbedre immunforsvaret ved at inducere en "kunstig feber". Denne øget kropstemperatur kan hjælpe kroppen med at bekæmpe infektioner og fremmede bakterier. Det er en sikker og effektiv måde at styrke immunforsvaret og bekæmpe forkølelse og influenzalignende sygdomme.

Hvordan reducerer infrarød varmeterapi stress?

Infrarød varmebehandling kan bidrage til at reducere stress ved at løsne musklerne og hjælpe kroppen med at slappe af. Mange fysioterapeuter bruger infrarød varme før massage for at forberede musklerne og forbedre effekten af behandlingen.

Hvordan gavner infrarød varmeterapi min hud?

Infrarød varme kan forbedre din huds udseende og sundhed ved at forbedre blodcirkulationen, udskille urenheder og døde hudceller, og give huden et mere fast og glat udseende.

Hvordan lindrer infrarød varmebehandling smerter?

Infrarød varmebehandling kan lindre smerter ved at udvide blodkarrene og øge blodcirkulationen. Dette gør det muligt for mere ilt at nå de beskadigede områder, hvilket kan hjælpe med at reducere smerte og fremskynde helingsprocessen. Dette gør infrarød varmebehandling til en effektiv behandlingsmulighed for betingelser som gigt, reumatisme og muskelkramper.

Konklusion: Infrarød varmebehandling og dens fordele

Infrarød varmebehandling er en sikker og effektiv metode til at forbedre dit helbred og velvære på mange forskellige områder. Fra vægttab og forbedret immunforsvar til stressreduktion og bedre hud - mulighederne er næsten uendelige. Så hvorfor ikke prøve det selv? Tjek vores Fit & Fun infrarøde saunatæpper i vores webshop!

crossmenu
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn fragt
      Rabatkode