Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0

PEMF: Genopdagelse af gelbredende kraft fra Pulserende Elektromagnetiske Felter

Udgivet: 7. maj , 2021

PEMF står for Pulsed Electromagnetic Field Therapy, på dansk oversat til ’pulserende elektromagnetisk felt-terapi’.

Gennem tusindvis af år har magneter vist sig at have en helende effekt, men først med opfindelsen af elektriske pulserende strømme har det været muligt at mobilisere de magnetiske strømme.

Historisk set blev behandlingsformens øjeblikkelige smertelindring brugt i almen lægepraksis indtil 1930’erne. Herefter besluttede the American Medical Association at behandlingsformen ikke længere skulle være en del af moderne medicin. Fra da af skulle lægefaglig behandling udelukkende indebære lægemidler med farmakologisk udgangspunkt – altså lægemidler, hvor man kender til optagelse, udskillelse, doseringsforhold, bivirkninger og så videre – samt operationer.

Op gennem 1960’erne og 1970’erne begyndte man at udføre kliniske studier af PEMF, og her viste behandlingsformen sig løbende at kunne dokumenteres med stadigt større hyppighed.
Først efter Jerntæppets fald i slutningen af 80’erne begyndte de første, tidlige PEMF-apparater at dukke frem på markedet. Herefter blev de pulserende elektromagnetiske felter videnskabeligt undersøgt vidt og bredt, og i dag findes tusindvis af videnskabelige artikler om emnet over hele verden.

Er PEMF sikkert?

Selvom det endnu ikke er anerkendt i moderne medicin, er behandling med PEMF en sikker og effektiv behandlingsform til forskellige helbredsproblemer. Mange prominente læger og forskere i dag har dog allerede opdaget de enorme fordele ved behandlingsmetoden, og derfor er det formentlig kun et spørgsmål om tid, før PEMF vinder indpas i den almene lægepraksis.

Hvordan virker PEMF?

Undersøgelser har vist, at pulserende felter med lav energi mellem 1 og 50 hertz – kaldet ”det biologiske vindue” – sammenholdt med bølgemønstrene i Jordens magnetfelt kan skabe enestående forbedringer i kroppen.

Alle vores celler i kroppen har en kraftfuld membran, som man med PEMF kan styrke. Når cellemembranen styrkes, giver det vores celler mulighed for at producere mere energi, som i sidste ende forbedrer kroppens selvhelende kraft. Derfor er PEMF en enestående mulighed for at styrke kroppens egen mulighed for at beskytte sig mod sygdomme og andre helbredsproblemer.

crossmenu
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn fragt
      Rabatkode