Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0

Jade-, Tourmalin-, og Biansten: Naturens Kilde til Negative Ioner

Udgivet: 27. januar , 2018

Menneskets fascination for ædelsten går tusinder af år tilbage. Men vidste du, at jadesten, tourmalin, og biansten gør meget mere end blot at se smukke ud? De kan faktisk være med til at forbedre dit helbred. Læs videre og lær mere om disse sten og den helbredende kraft i negative ioner.

Jadesten: Naturens skat

Jadesten er en sjælden og værdifuld skat i naturen. De indeholder over 30 forskellige sporstoffer, der er gavnlige for kroppen, såsom selen, zink, nikkel, kobber, kobolt og mangan. Når cellerne i kroppen resonerer med de bølger, som jadestenen udsender, styrkes cellerne, blodcirkulationen øges, og kroppens stofskifte fremmes. Jadesten er kendt for at udsende infrarøde stråler på samme bølgelængde som kroppen samt negative ioner, der øger stofskiftet.

Tourmalinsten: Naturens Ionproducent

Tourmalinsten er en halvædelsten, der findes naturligt. Nærheden af tourmalinsten kan have stor betydning for kroppen, da stenene fungerer som katalysator i produktionen af negative ioner, hvilket er til gavn for kroppen. Selvom mange mennesker ved, at negative ioner er gavnlige og bruger maskiner eller smykker til at producere dem, er tourmalinsten en naturlig kilde til disse helbredende ioner.

Biansten: Akupunktur forløber

Biansten er kendt som en forløber for akupunktur, idet man bruger opvarmede spidse sten til behandling af smerter i ryggen og nakken. Denne ældgamle metode er blevet brugt i traditionel kinesisk medicin i århundreder til at behandle forskellige vævsskader, især smerter i nedre del af ryggen, samt hudlidelser. Bianstenen udsender desuden infrarøde stråler og pulseringer, som hjælper med fordøjelsen og styrker immunsystemet.

Negative Ioner: Hvorfor er de gode for os?

Både jade- og biansten frigiver negative ioner, der styrker stofskiftet, immunsystemet og fremmer blodcirkulationen. Forskning har vist, at negative ioner har en helbredende effekt og modvirker træthed. De har en positiv indflydelse på nervesystemet, blodcirkulationen, hjernefunktionerne, immunforsvaret, stofskiftet og lungefunktionen. Negative ioner aktiverer også hormonproduktionen og forbedrer luftvejene. Disse ioner medvirker til hurtigere at læge sår og dræbe bakterier og virus, før de når at mutere.

På regnfulde dage og i fugtige skove, ved havet, vandfald, og efter et tordenvejr er luften fyldt med negative ioner, og de fleste mennesker mærker en øget følelse af velvære og forbedret humør i disse omgivelser.

Derfor, ved at inkorporere sten som jadesten, tourmalinsten og biansten i dit liv, kan du drage fordel af den naturlige helbredende kraft fra negative ioner og potentielt forbedre dit helbred og velbefindende.

Saunatæpper med Jade-, Tourmalin- og Biansten

En innovativ måde at drage fordel af de helbredende egenskaber ved jade-, tourmalin- og biansten er ved hjælp af saunatæpper. Disse specielt designet tæpper inkorporerer stenene og anvender dem til at udsende varme og negative ioner, der stimulerer kroppen og fremmer helbredet.

Når du bruger et saunatæppe, varmes stenene op, hvilket får dem til at udsende infrarøde stråler og negative ioner. Denne kombination af varme og negative ioner skaber en dyb, gennemtrængende varme, der kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, fremme svedproduktion og afgiftning, forbedre blodcirkulationen og endda styrke dit immunsystem.

Fordelen ved at bruge saunatæpper er, at du kan drage nytte af disse helbredende egenskaber derhjemme og på din egen tid. De er nemme at bruge og kan være et fantastisk supplement til din overordnede wellness-rutine.

Oplev fordelene ved jadesten, tourmalin og biansten med saunatæpper, og mærk, hvordan de kan styrke dit helbred og velvære.

crossmenu
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Beregn fragt
      Rabatkode